Greek English
Αρχική Σελίδα / Ανακοινώσεις / Τρέχουσες
Print this page

Τρέχουσες

 

13/04/2020
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 15/04/2020

Η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί πράξη ζωής και αποδεικνύει το ενδιαφέρον που υπάρχει για το συνάνθρωπο μας, ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνει η ανθρωπότητά μας λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας και της μεγάλης ανησυχίας που επικρατεί στο κοινό λόγω της πανδημίας, παρατηρούνται επικίνδυνα χαμηλά αποθέματα αίματος και πολύ μεγάλη μείωση της ροής των αιμοδοτών παγκύπρια με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Το Σύμπλεγμα Κοινοτήτων Σολέας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μόρφου και τα Οργανωμένα Σύνολα της Σολιάς, απευθύνουν έκκληση στους αιμοδότες που νοιώθουν καλά στην υγεία τους, να προσέλθουν για προσφορά αίματος την Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου 2020, στην Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης του Γυμνασίου – Λυκείου στην Ευρύχου, από τις 16:00 μέχρι τις 20:00.

Επειδή οι καινούργιες συνθήκες που δημιουργήθηκαν σε ολόκληρη την Κύπρο προκαλούν φόβο και ανασφάλεια, διαβεβαιώνουμε τους εθελοντές αιμοδότες ότι στον χώρο αιμοδοσίας θα ληφθούν από τους αρμόδιους όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τη διασφάλιση τόσο της δική σας υγείας όσο και του ιατρικού προσωπικού.

Για καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και για αποφυγή συνάθροισης στο χώρο της αιμοδοσίας, οι αιμοδότες προτρέπονται να επικοινωνήσουν με τα πιο κάτω τηλέφωνα για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους και εμείς με τη σειρά μας θα επικοινωνήσουμε μαζί μας για την ώρα που θα πρέπει να προσέλθετε για αιμοληψία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για εκδήλωση ενδιαφέροντος:

1. Σοφία Μαλτά, τηλέφωνο 99515061

2. Γιώργος Ανδρέου, τηλέφωνο 99953716

3. Πάτερ Χριστόφορος, τηλέφωνο 99465448

Σημειώνεται ότι αποκλείονται προσωρινά από αιμοδοσία για διάστημα 28 ημερών άτομα που ταξίδεψαν οπουδήποτε εκτός Κύπρου, άτομα που έχουν συμπτώματα ίωσης ή/και οποιασδήποτε κλινικά αποδεδειγμένης αναπνευστικής νόσου και άτομα που ήρθαν σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένο ή ύποπτο κρούσμα.

Παράκληση όπως οι αιμοδότες προσκομίζουν προαιρετικά πρόσφατες αναλύσεις καθώς και την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη. Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ δυο αιμοδοσιών πρέπει να παρέλθει διάστημα τριών μηνών για τους άνδρες και τεσσάρων μηνών για τις γυναίκες.

ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΟΛΕΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΝΟΛΑ ΣΟΛΙΑΣ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΟΡΦΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Designed & Developed by NETinfo Plc