Greek English
Αρχική Σελίδα / Ανακοινώσεις / Τρέχουσες
Print this page

Τρέχουσες

 

13/02/2015
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΡΙΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Οι επιχειρήσεις προβάλλουν την Κακοπετριά

Αξιότιμοι κύριοι,

Μετά από συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 μεταξύ ομάδας επιχειρηματιών και του Κοινοτικού Συμβουλίου αποφασίστηκε η σύσταση Επιτροπής με άμεσο σκοπό την προβολή και προώθηση της Κακοπετριάς. Η Επιτροπή εξουσιοδότησε τον δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαηλίδη ως τον συντονιστή της Επιτροπής.

Με την παρούσα σας ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή που ανέλαβε την προβολή της κοινότητας ζητεί την οικονομική στήριξη και τις ιδέες σας με σκοπό την προώθηση και επιτυχία του εγχειρήματος.

Η Επιτροπή ετοίμασε σχέδιο δράσης επί τη βάσει του οποίου θα κινηθεί και περιλαμβάνει: Τη διεξαγωγή εκδηλώσεων, τον καταρτισμό διαφημιστικών φυλλαδίων και την ανάρτηση δραστηριοτήτων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με σκοπό την προβολή τόσο των επιχειρήσεων όσο και της κοινότητας.

Σε τακτά διαστήματα θα προσκαλείστε σε ανοικτή συνεδρία όπου θα υπάρχει ενημέρωση για τους επόμενους σχεδιασμούς. Εάν θέλουμε η Κακοπετριά να μείνει ζωντανή στους δύσκολους καιρούς που ζούμε πρέπει όλοι να συνδράμουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Επιτροπή Προβολής και Προώθησης Κακοπετριάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Designed & Developed by NETinfo Plc