Greek English
Αρχική Σελίδα / Ανακοινώσεις / Τρέχουσες
Print this page

Τρέχουσες

 

07/04/2015
Πάσχα 2015 στην Κακοπετριά

Η Επιτροπή Εκδηλώσεων της Κοινότητας Κακοπετριάς σας προσκαλεί και φέτος στις εκδηλώσεις που προγραμματίζει το τριήμερο του Πάσχα στην αυλή του Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου  Κακοπετριάς. Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (Αναστάσιμη ακολουθία)
Μετά τον «Καλό Λόγο» και με το «Χριστός Ανέστη», όλοι μπορούν να γευθούν την   παραδοσιακή φλαούνα και να τσουγκρίσουν κόκκινο αυγό που θα προσφέρει το Κέντρο Νεότητας Κακοπετριάς.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, γύρω στις 5.00 μ.μ., με την προσδοκία της συμμετοχής όλων των κατοίκων και των φίλων της Κακοπετριάς αναμένεται να ζωντανέψουν παραδοσιακά παιχνίδια όπως η «συτζιά», «ο κάμηλος», «η βασιλιτζιά», «η σούσα», «ο ζίζιρος» και να διεξαχθούν αγώνες σακκουλοδρομίας, αυγοδρομίας, διελκυστίνδας (σιοινί) κ.ά. Στους νικητές θα απονεμηθούν μετάλλια. Καθ΄όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα προσφέρονται ζεστοί λοκμάδες και ο DJ Χαράλαμπος Μηναΐδης θα  μας κρατεί συντροφιά με όμορφη και χαρούμενη  μουσική.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Τα παιχνίδια θα αρχίσουν γύρω στις 5.00μ.μ. Στη συνέχεια το Κέντρο Νεότητας Κακοπετριάς θα αναλάβει την  οργάνωση του παιχνιδιού "Το κυνήγι του κρυμμένου  θησαυρού" για παιδιά κάτω των δώδεκα χρόνων. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται καθ΄όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στο τηλ. 97759363.  Στους νικητές θα απονεμηθούν διάφορα βραβεία. Το βράδυ, γύρω στις 7:00μ.μ. μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το γνωστό μίμο και ηθοποιό Κωστάκη Κωνσταντίνου σε μια μοναδική παράσταση. Γύρω στις 8.00μ.μ. θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση με ποτό, σουβλάκια και κόκκινα αυγά για όλους τους παρευρισκόμενους. Συμβολικό ποσό συμμετοχής στη δεξίωση 2 ευρώ το άτομο.
 Ο Ανδρέας Ταππάκης ζωντανά με το τραγούδι του και ο DJ Χ. Μηναίδης με τη μουσική του θα διασκεδάζουν όλο τον κόσμο.

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Παραδοσιακά παιχνίδια, διαγωνισμό κτυπημάτων πέναλτι και διασκέδαση με  μουσική, χορό και  τραγούδι θα περιλαμβάνει η τρίτη μέρα των εκδηλώσεων στις 5:00μ.μ. και πάλι.
Σας περιμένουμε. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ «ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ»

Σημ: Στην Επιτροπή Εκδηλώσεων μετέχουν ισότιμα
το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλα τα οργανωμένα σύνολα της Κοινότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Designed & Developed by NETinfo Plc